Kläder..

Jag måste verkligen köpa nya kläder!

Jag behöver:
Vinterjacka
Leggings
Jeans
Underkläder i alla modeller
Tröjor
Linnen
Tjocktröjor
Tunikor/klänningar
Vinterskor!

Ja, som ni ser behöver jag en hel del.. Det är bara så jobbigt att ta tag i det och det kommer bli så dyyyyrt!
(Nej, jag vill inte ha tips om att köpa second hand eller på tradera.. Jag har konstiga tankar för mig om att jag måste vara förstaägare till kläderna! ;) )

Jag var ute på Mariebergsgallerian en snabbis nu ikväll med sambon.. Vi skulle hitta ett par handskar till honom. (han fick dem i försenad födelsedagspresent då en skiva jag beställde från cdon ej kom pga. slutsåld hos deras leverantör!!)
Han hittade också en vinterjacka! :) (men den fick han allt betala själv ;)

Hur som helst så prövade jag ett par tunna jeans på Kappahl som kändes bra.. Jag funderade på att köpa dem. Men jag måste nog känna efter lite.. De satt en aningen tajt över låren så det blev liksom i vissa positioner inskärningar i mina lår av byxorna.. Dem jag provade var i en stretchig storl 44.
Rätt okej klädstorlek på byxor än så länge tycker jag! Men jag blir samtidigt så frustrerad över att jag börjar tänka på att om jag ej hade haft hänget på magen eller allt daller på låren så hade jag kunnat ha ännu mindre storlek.. Men vad fan, jag vet.. så kan man ju inte hela tiden gå runt och tänka!

snurrigt inlägg blev det här känns det som..

Hur som helst ska jag träffa en av mina närmsta vänner för lunch i helgen på stan. Så då ska jag förhoppningsvis kunna passa på att shoppa lite också då lönen kommer in på kontot imorgon! :)

Nu ska jag äta kvällsfika.. Vi lyxar till det lite och delar på en räkmacka som vi köpte hem från gallerian! :) Mums för räkor!!

Kommentarer
Postat av: Sara

Åk till Ullared!!!!

Svar: Har funderat på det.. men det tar tid å pengar det med.. får se närjag skulle hinna med det. :)
Myzan

2013-09-27 @ 23:11:39
URL: http://www.lillalivetojag.blogg.se

Du får gärna lämna en fin liten kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (den visas inte för andra läsare)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0