Inte så rolig..

..bloggerska ibland.. Jag vet! Min blogglust går verkligen upp och ner mellan varven och just nu har jag väl en liten nedgång.. Känns liksom inte som att jag har så mycket att skriva om..
 
Jag jobbar för fullt (inte mer än vanligt, men iaf mina 100% som jag ska på jobbet.. ;) )
 
Jag saknar sommarsemestern, hade gärna haft mer! Samtidigt som jag längtar till hösten och lugnet.. Jag gillar hösten, årstiden då löven skiftar färg på träden och bildar stora högar på vägen som man kan "pulsa" igenom.. Årstiden då regnet smattrar på rutorna och man sitter uppkrupen i soffan med en stor värmande kopp te framför en film eller en god bok.. Årstiden som har bäst klädmode (enligt min smak iaf). Årstiden då man inte måste vara så jävla uppåt och glad hela tiden utan att humöret faktiskt kan få vara precis så som vädret är emellanåt.. grått och trist..!
 
Förresten så skrev jag ju sist att jag skulle ut på en långpromenad, och mycket riktigt så blev det en långpromenad!
Närmare bestämt vart den 1mil! Jag gick här hemifrån Hässelby hela vägen bort till Alvik! Där tog jag sedan tunnelbanan hem och käkade en väldigt sen lunch.. Kände mig väldigt nöjd över att jag fixade denna promenad i en hyfsat rask takt (för att vara mig iaf).. Jag har nog aldrig gått en hel mil i ett enda svep förr! Jag gick verkligen nonstop.. Hade sådan tur med grönt ljus vid alla övergångställen också att jag bara tågade på..
 
Med vikten min händer inte mycket.. Jag kommer ner till 72,6kg, sedan svänger jag upp igen något kilo, sedan ner och upp igen.. Så jag skulle väl tippa på att jag har min stabila vikt nu mellan 72,6-74,6kg..
 
Vi var ju förresten ut på en vardagsdejt jag och Joakim i förra veckan.. Vi gick till ett tapas-ställe som heter Ramblas och ligger vid Hornstull.. Har ni vägarna förbi borde ni verkligen hoppa in och äta där! :)
Jag åt verkligen som en häst! Mer än vad jag annars gör.. Blev lite jobbigt mätt, men det tycker jag det kan vara värt någon gång när man går ut och äter! Valuta för pengarna! ;)
 
Nu har jag och Joakim iaf bokat hotell och restaurang till vår Örebrohelg.. Vi ska bo på Clarion och äta middag på K1. Stod mellan K1, Amanos, Ågatan 3 och Makeriet.. Men menyn på K1 kändes mest lockade denna gången.. :) Hoppas att det smakar lika bra som det lät!
 
Nej, nu ska jag återgå till min tekopp och läsa bok, trots att det inte är höst ännu! ;)

Kommentarer

Du får gärna lämna en fin liten kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (den visas inte för andra läsare)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0