Gymmet..

Jag har visst fastnat lite för det här med att springa nu! :P
Åkte till gymmet idag och tänkte köra mitt vanliga program, men sen ångrade jag mig och sprang 30min istället! :)
Det roliga med det är att jag känner att jag orkar mer, så jag brukar öka tempot mot slutet.. Det "dåliga" är att jag endast kör de där 30min då och sedan drar jag hem..
Men vad fan.. all träning som blir av är väl bättre än ingen träning alls va?? :)
 
 
Jag gör ju iaf av med 300 kcal på 30min, det är ju inte helt fel! Jag svettas bra mycket mer när jag springer dessa 30min än vad jag gör under ett helt "vanligt" gympass..
 
 
Här har ni mig förresten i de där jeansen jag skrev om.. Alla kläder på bilden är nya! :) Tjocktröjan i storlek S från Carlings, t-shirt storlek S från Carlings och Jeans i W29/L32 från Lindex..
 
Nej, nu är det snart dags för mig att dra iväg och jobba kväll..
 
Ha en bra tisdag! :)
 
 

Kommentarer
Postat av: Susanne

Hej. Herregud vad smal och fin du har blivit. Har
nyss fått en remiss skickad till mitt landsting. Min fråga till dig är. Hur lång tid tog det för dig från remiss till operation? Mvh Susanne

Svar: Jag var hos läkaren på vc och fick remiss skickad precis före midsommar -12, sedan var det semesterstängt och jag blev kallad på gruppinformation i september och sedan samtal med kirurgen i oktober.. Jag opererades 11 december efter 6 veckors flytdiet.. Så inte ens 6 månader mellan remiss och operation.. (Det räknas som snabbt, men vet att de kan gå ännu snabbare för vissa beroende på kötider och hur lång flytperiod man ska ha före..) :)Lycka till på din resa! :)
Mvh My.
Myzan

2014-02-06 @ 10:45:32

Du får gärna lämna en fin liten kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (den visas inte för andra läsare)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0