Helgen som varit..

I helgen har lillasyster varit här, därför har jag inte haft varken tid eller lust att blogga.. :)
 
Syrran kom till oss på eftermiddagen då jag slutat jobbet. Mamma och hennes man skjutsade hit henne då de även hade med ett gäng flyttkartonger till oss.. Jag hade köpt med mig räkmackor som vi fikade på innan de skulle åka hemåt igen..
 
I fredag var det ju även alla hjärtans dag, den spenderade vi på bästa sätt! Jag, sambon och lillasyster gick ut och åt god mat på Texas Star.. En till synes liten gatugrill, men maten där är lika bra som på vilken typ sportbar som helst! (O'learys, Pitchers osv)..
Goda burgare åt vi tills vi rullade hem! :P Väl hemma softade vi någon timma innan det var dags att dra iväg igen och gå på bio. Vi såg "Frost" i 3D med engelskt tal.. :)
 
 
Jag gillar att gå på bio, det är så mysig stämning och vackra färger! :)
 
I lördags så hade jag och syrran en skönvårdsförmiddag..
 
Jag klippte och färgade håret och hon klippte och permanentade sig..
 
 
Hon fick vackra lockar som lär bli bättre med tiden.. och själv ser jag ut som vanligt igen! ;)
 
Efter vår förmiddag hos frissan så åt vi lunch med min tjejkompis och hennes lillebror på "Jensen".. Helt okej mat där tycker jag, speciellt för det lunchpriset! :)
 
Efter den lunchen gick jag och syrran och köpte med oss fika hem till oss och sambon..
 Vi fikade och skrev handlingslista sedan åkte vi iväg och handlade mat.. Till middag lagade vi tacogratäng samt guacamole till det.. Mums vad gott det ääääär! Pricken över i:et är att dricka coca cola med färska limeklyftor i! :)
 
Resten av kvällen spenderades med film och tv-spelande.. Mario Party 8.. Vi hade även köpt hem en påse med lösviktsgodis också.. Åh vad jag hade varit sugen på det, just lösviktsgodis äter jag så sällan numera! Jag blev ap-mätt av det, men det var det värt! ;)
 
Idag har vi mest fixat här hemma.. Vi spelade tv-spel igen och gjorde blåbärspaj innan lillsyrran skulle åka hemåt..
 
 
Resten av dagen har jag rensat ut min garderob på gamla trasiga/förstora kläder.. Rensat bland alla högar med viktiga papper.. Kunde slänga en heeeel hög! Sedan var vi iväg till tippen med gamla VHS-filmer och någon hylla vi inte ville ha kvar..
De där 10 flyttkartongerna som vi fick av mamma och hennes man i fredags hade jag packat fulla redan i fredags innan sambon hunnit hem från jobbet..! :P
 
Lillsyrran tyckte jag var så brutal när jag smällde och levde när jag vek ihop lådorna.. Jag är ju så rutinerad på det här med att flyttpacka då jag gjort det så många gånger förr.. Så att packa 10 flyttlådor gick i ett huj! Lillsyrran hängde knappt med.. haha..
 
 
 
Imorgon är jag ledig, men då står två arbetsintervjuer på agendan istället.. Första är redan kl 09, och den andra kl 13.. Så jag hinner pausa lite emellan dem iaf.. Men det blir till att åka hemifrån redan kring 06.30.. mindre kul, men det är det ju kanske värt i slutänden om något av jobben blir mitt! :)
Jag ska passa på att svänga förbi sambons mamma och hämta ett gäng flyttlådor till.. blir nog att mellanlanda där mellan intervjuerna..
 
 
Önska mig lycka till imorgon!

Nu ska jag göra kvällsmellanmål och kolla på Heros med sambon.. :)
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Tweety

Lycka till i morgon :-) kram

Svar: Tack ska du ha!
Myzan

2014-02-17 @ 06:16:09
URL: http://tweety26.wordpress.com

Du får gärna lämna en fin liten kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (den visas inte för andra läsare)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0