Träningen..

Igår var jag på gymmet igen och körde ett pass i springning!
 
Sprang 35 nonstop! ökade tempot de sista 2 minuterna.. Men jag måste säga att denna gången var det bra kämpigt.. Var och varannan minut fick jag övertala mig själv att bara fortsätta springa!
 
Jag tror på något vis att jag skulle ha väldigt svårt att hitta flytet att springa så långt på vanlig mark utomhus! Där finns det inget band som atomatiskt puchar en framåt.. Det lär nog ta ett tag innan jag börjar springa ute..
 
Igår hade jag också en genomgång med en instruktör.. Har ju inte haft det på sjukt länge nu, så det var dags! Förut har jag ju haft 2 träningsprogram som jag varvat mellan varje vecka.. Men jag kände att nu när jag springer 1 gång i veckan och gymmar den andra gången blir det lite mycket med två olika träningsprogram..
Så igår fixade jag och instruktören att det blev 1 helkroppsprogram nu istället..
 
Imorgon ska jag provköra det.. :)
 
Idag jobbar jag kväll, kändes skönt med en sovmorgon! Eller, jag vaknade vid typ sju ändå :P Hade förmatat en maskin igår kväll, så jag gick upp och hängde den och laddade en till.. Sen gjorde jag frukost.
 
 
En kopp te, en havreknäcke med ett par skivor ost, en skiva skinka, ett kokt ägg samt lite rostad lök, oregano, tomatpuré och lite senap.. Ja, jag vet.. har lite mysko smak! ;) Mätt som en plätt blir jag iaf av det!
 
 

Kommentarer
Postat av: Madde

Fan grym du är med löpningen! :D

Svar: Tack!Ja, jag försöker verkligen.. Ibland tar det verkligen emot och känns bara aaaaasjobbigt! Men jag kör på ändå.. Efteråt känns det jäkligt gött! :)
Myzan

2014-02-24 @ 07:42:30
URL: http://gbpminviktresa.blogg.se
Postat av: Michaela

Bra kämpat :)
Har själv än så länge klarat 5 minuter i sträck, men är inte så aktiv på gymmet än :)

Svar: Jag orkade inte heller mer i början..! Jag kommer ihåg att jag var sjukt nöjd när jag fixade 5minuter! :) Knappt ett år sedan.. Så kämpa på så lär du också få upp konditionen ska du se!
Myzan

2014-02-24 @ 17:53:04
URL: http://michaelasgbpresa.wordpress.com

Du får gärna lämna en fin liten kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (den visas inte för andra läsare)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0