Nytt år med nya möjligheter..

År 2013 var möjligheterna efter min GBP år. Viktresans, mat, träning och ändra vanornas år..
Men nu, när det är nytt år är det dags för nya saker att sätta tänderna i!
 
År 2014 blir våga utvecklas år!
Det innebär alltså att jag ska våga mig på nya möjligheter, våga göra saker som skrämmer mig och våga satsa på det jag vill!

Jag har redan hunnit ta ett stort och viktigt beslut som förändrar min framtid radikalt..
 
Hösten 2004 flyttade jag hit till Örebro, nu nästan 10 år senare är det dags att pröva vingarna i en ny stad!
 
I början av Januari fick sambon besked om att han fått ett nytt jobb han hade sökt, detta jobb ligger i Sthlm.
Vi blev alltså ställda inför den stora frågan.. Hur gör vi?
Mycket bollande fram och tillbaka slutade i att vi bestämde oss för att ta chansen! :) Sambon tackade ja till jobbet och vi började kolla hur våra möjligheter var att få boende..
Vi insåg rätt snart att hyresrätt var uteslutet då vi inte stått i kö tillräckligt länge, andra hand ville vi verkligen inte.. Så vi beslutade oss för att köpa boende.. Vi började gå på visningar i Sthlm på söndagarna.. eller ja, vi gjorde det 2 söndagar i rad.. Sedan hittade vi vårt objekt! :)
I tisdags förra veckan så vann vi budgivningen och kontraktet skrevs.. Vi är nu alltså stolta bostadsrättsägare! :)
(snacka om vuxenpoäng??)
 
Vårt nya hem kommer att ligga i trevliga Hässelby. Vi flyttar i slutet på Mars men får tillträde redan den 3e Mars.
 
Hur gör jag med jobb då?
Ja, den frågan var ju det jag själv tyckte var det jobbigaste i hela den här flytta processen.. Jag som äntligen fått en tillsvidareanställning och har ett jobb jag stortrivs med!
 Men jag tog mig en hård funderare och kom fram till att jobb kan jag hitta nya, men det finns bara en underbar sambo! :)
Jag börjar med att vara tjänstledig i 6 månader, utifallatt det skulle skita sig med jobb i Sthlm.. Då skulle det ju gå att lösa med pendling eller veckoboende eller så ett tag..
Men jag har ett nytt jobb på g i Sthlm jag med.. I måndags förra veckan var jag på en intervju och nu på fredag ska jag tillbaka på en till intervju. Jobbet är som personlig assistent. Första intervjun var hos rekryteraren på assistentbolaget, nu på fredag ska jag få träffa brukaren för en intervju..
 
Jag har aldrig tidigare jobbat som personlig assistent, trots så många års erfarenhet inom vård och omsorg.. Så detta blir en ny erfarenhet för mig om jag lyckas ro hem intervjun på fredag.
Vi får se hur det går helt enkelt. Om det inte går så får jag söka annat helt enkelt..
 
Som sagt är detta året då jag vågar mig ut på nytt farvatten!
 
Det känns så lustigt hur livet kan bli.. Tänk, när jag gick i årskurs 9 och visste att jag skulle flytta till Örebro för gymnasiet så hade jag aldrig kunnat drömma om att jag 10 år senare skulle flytta till Sthlm också! Haha. Jag som är Västgöte har aldrig sett mig själv bo i den delen av landet.. Jag hade nog mer täkt mig att jag skulle bo i Gbg eller något i framtiden..
Men det är ju detta som är så kul att man inte i förväg vet hur livet ska bli.. Att man har möjligheten att utforma det själv och på så vis kan de ta alla möjliga olika vägar.. :)
 
 
Spännande spännande..
 

Kommentarer
Postat av: Madde

Lycka till med allt och jag håller tummarna att du får jobbet.

Ja jag vilja ju ha stora men inte såna överdrift stora utan dom ska passa på min kropp. Sen hade jag redan valt att jag vilja ha runda då jag tycker naturella kan se lite "hängiga" ut. Så då när jag var hos läkaren tog han fram vad han trodde skulle passa mig ut ifrån vad jag hade sagt att jag vilja ha. Man fick ju även visa bilder osv. Så jag tror nog jag har valt rätt storlek nu :)

Svar: Låter toppen! :)
Myzan

2014-01-30 @ 09:39:25
URL: http://gbpminviktresa.blogg.se/
Postat av: Emma [loveshaped]

Låter spännande med stockholmsläggan! Klart ni ska sätta er egen prägel på den :)

Jag vet knappt själv hur många procent jag jobbar men jobbet har iaf rivstartat och jag jobbar mycket denna vecka. Nästa vecka är det lite mindre så då kan jag säkert träffas. har en delad tur på torsdag och är ledig mellan 9-12 så det kanske funkar, så slipper jag flänga hem den korta tiden.

Kramis :)

Svar: Torsdag funkar perfekt för mig med! Min lediga dag ;)
Myzan

2014-01-30 @ 13:22:24
URL: http://loveshaped.blogg.se

Du får gärna lämna en fin liten kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (den visas inte för andra läsare)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0