Snart ett år..

Helt otroligt måste jag säga.. Nu har jag snart tränat aktivt i ett helt år utan att ha allt för många långa pauser eller ens tappat gnistan! :) Känns verkligen toppen..
Jag hade aldrig trott detta om mig själv, att jag skulle kunna bli så tillfreds med att träna regelbundet!
 Hade någon sagt det till mig ett halvår före operationen att jag om ett år kommer träna på gym 2ggr i veckan hade jag nog faktiskt skrattat högt och sagt : "Jag? Träna på gym? Jag avskyr gym och hur ska det gå till med allt mitt fett?" typ.. Men det gick ju utmärkt och mycket av fettet är numera bara ett minne blott..
 
 
I tisdags på gymmet överraskade jag mig själv med att orka springa 13min av 15 på uppvärmningen.. Fy sjutton vad mycket lättare det går med rätt och bra åtsittande träningskläder! Hade ingen aning om hur stor skillnad kläderna verkligen kan göra..
 
 
Idag på gymmet var jag riktigt pepp! :)
 
Peppen började redan vid uppvärmningen där jag slog tisdagens bedrift! Sprang typ 14-14,5min av 15min!! Så gött det var, men jag lär ha ont i benen imorgon vill jag lova.. Men det är det fan värt!
Älskar verkligen mina nya träningsbyxor som håller all överskottshud ordentligt på plats! Förr när jag sprang så guppa och slängde allt bara överallt vilket gjorde det dels besvärligt att springa samt att det gjorde ont när allt slog ner så hårt igen.. Träningskläder is the shit!
 
 
Jag fullkomligt sprudlar av energi idag, trots att jag imorse gav bort 7 rör blod på fastande mage inför nästa veckans 1årskontroll.. :)
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: FAMILJEN LINDVALL, MAMMA TILL 3 SMÅ TROLL OCH MIN RESA FRÅN FETMA TILL NORMALVIKTIG. DET HÄR ÄR VÅRAN VARDAG!

Hoppas det går bra på 1 årskontrollen! spännande! Nu jag jag börjat min nedräkning, 45 dagar kvar till op! så nervöst kan inte fatta det riktigt att jag snart ligger där på bordet!

Svar: Ja, jag hoppas också att alla prover visar bra.. Jag mår ju bra och har ju gått ner massor, så de borde vara nöjda med mig! :) Åh vad spännande! Inte alls långt kvar för dig nu! :)
Myzan

2014-01-10 @ 09:16:09
URL: http://lindvallfamiljen.blogg.se
Postat av: madde

heja dig!!!

Svar: Tackar! :)
Myzan

2014-05-23 @ 19:24:10

Du får gärna lämna en fin liten kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (den visas inte för andra läsare)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0