Mycket händer..

Ja, det händer en del här..
 
Som ni vet så var min stackars svarta Pärla med i en olycka.. tråkigt nog så dömde försäkringsbolaget ut henne.. Så igår efter jobbet fick jag åka och lämna in henne till Bilia som senare kommer ta henne till s.k skroten (bildemonteringen)..
 
 
Det gick verkligen fort.. I måndags var jag och gjorde skadebesiktningen, på tisdagen fick jag besked om utdömningen och igår lämnade jag ifrån mig henne.. Det kändes faktiskt väldigt tungt när jag gick där ifrån, kändes som att jag nästan skulle börja gråta! Detta var min första egna bil! Jag köpte henne på min egna födelsedag när jag skulle fylla 21. Jag åkte tåget upp till uppsala och bytte där för att komma till Knivsta. Provkörde henne, gick igeom papper och åkte till banken och tog ut pengarna, sen var hon min! Under dessa år hann vi rulla nästan 7000mil ihop.. R.I.P "Svarta Pärlan"..
 
Men nu ska vi inte deppa ner oss allt för mycket.. För i tisdags när jag fick beskedet om utdömningen satte vi oss här hemma och spana efter en ny bil, och vi hittade en lockande annons med en gång!
Vi begav oss iväg direkt ut till Värmdö och tittade och provkörde..
 
Det blev en ny bil den kvällen!
 
Så vi detta är helt enkelt vår nya familjemedlem:
 
Känns ovant att ha en så pass mycket större bil.. Det är ju liksom en KOMBI! Men samtidigt är den skön att köra och det kommer få plats med mycket grejer när man åker någonstans eller ska handla något.. Så det känns faktiskt bra!

Igår hade vi lite utav en fredagsstämmning här hemma då båda två för omväxlingsskull är lediga resten av veckan! :)
Vi åt god middag:
Revben som jag kokade tidigare i veckan, samt hemmagjorda klyftpotatis och chilibea (den var färdigköpt)..
 
Sedan for jag iväg på ett shoppingärende.
 
Vi avslutade kvällen med bio!
 
Idag ska det bli lite pysslande här hemma, fixa lite ärenden och sedan förhoppningsvis lite nöjen också! :)
Imorgon kommer två tjejkompisar ifrån Örebro hit och ser hur vi har det! :) Ska bli så kul att de kommer, och det bästa av allt är att de stannar över natten också så vi hinner umgås ordentligt innan de far hem igen på söndag! :)
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Tessy

Jag förstår känslan, borde egentligen sälja min bil för vi behöver inte två st men jag klarar inte av det! Blir tårögd av bara tanken... Ingen lätt grej!

2014-06-07 @ 12:13:44

Du får gärna lämna en fin liten kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (den visas inte för andra läsare)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0