Vägning 23/6-2014

Måndag igen och det är verkligen superskönt att vara leeeedig! :)
 
Jag jobbade 7 dagar av 7 i förra veckan så det var bara så gött att inte behöva gå upp 05.50 imorse! :) Men att jobba så mycket på en vecka verkar vara bra för figuren..
 
Startvikt: 158,9kg
Vikt förra vägningen: 73,7kg
Dagens vägning: 72,6kg
 
Viktminskning:
-sedan förra veckan: 1,1kg
-sedan operationen: 72,2kg
-totalt sedan flytstart: 86,3kg
 

Alltså, 1,1kg på en vecka var bra längesedan nu känns det som.. Men vem vet om jag står kvar här nere nästa vecka.. Troligen inte.. Jag verkar ju hoppa lite upp och ned numera så jag börjar tro att min kropp håller på att hitta sin rätta balans nu..
Igår kollade jag tillbaka lite och jag insåg att jag det senaste 6 månaderna bara gått ner typ 6kg.. Alltså 1kg / månad.. Eftersom jag mellan varven har hoppat upp igen, ner igen, upp igen osv.. Så 6kg sedan januari.. Det borde ju vara ett tecken på att själva viktminskningsresan går mot sitt slut.. Men det är ju egentligen inget konstigt.. Jag har ju droppat 86,3kg!! Samt att jag just nu har ett bmi på 24,5 vilket är normalt bmi!
Sedan får man ju även tänka in att jag även har en del överskottshud som hänger och slänger överallt på kroppen.. Vilket också bidrar till ett par kilon iaf.. Så ja, jag är tämligen normal i vikt numera och kanske egentligen inte behöver gå ner mer.. Men samtidigt har jag en liiiten önskan om ett par kilo till..
 
Ständigt på jakt efter ett nytt mål, eller vad? :P Skulle vara kul med en 6:a som förstasiffra på vågen.. Det är absolut inget krav egentligen.. Trivs nog ganska så bra såhär också.. Även om jag tycker att jag ser fet ut utan kläder.. Men det beror mer på all lös hud än vad det beror på siffrorna på vågen..
Men tiden får visa vart det bär hän..
 
Jag försöker bara leva ett normalt liv och tänka på vad jag äter..
 
Nu ska jag slänga mig in i duschen och sedan dra iväg och se om jag kan hitta en drop-in tid hos någon frisör.. Vill göra något med mitt hår!
 

Dagens frukost: En stor kopp jordgubbste (lösvikt från england) med honung. En lingongrova (jag som typ aldrig äter bröd längre unnade mig detta denna morgonen) med bregott, 2 skivor 10%ost, 1 löskokt ägg och 2 körsbärstomater.. Så jäkla gott!
Trodde jag skulle bli proppmätt av detta, men det vart jag inte.. Men där emot så knorrar magen för fullt och har gjort sedan jag avslutade frukosten.. Mycket att bearbeta antagligen.. ;)

Kommentarer
Postat av: Fia

Oj. Det är många kilo du har gått ner.

Svar: Ja, det har blivit en del kilon.. men jag var ju grymt fet från början med ett bmi på 54,4 som start. Så det är inte konstigt att det blivit många kilon.. ;)
Myzan

2014-06-23 @ 13:41:06
URL: http://gastricbypassbruden.blogg.se/

Du får gärna lämna en fin liten kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (den visas inte för andra läsare)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0