Vägning 9/6 -2014

Ja, det är måndag och jag kan inte låta bli att uppdatera vikten, även om jag egentligen inte ska göra det förrän nästa vecka.. haha! Kalla mig knäpp, men jag är så van med att skriva ett inlägg varje måndag nu så det känns skumt att inte få göra det..
 
Startvikt: 158,9kg
Vikt förra vägningen: 73,5kg
Dagens vikt: 73,3kg
 
Viktminskning:
-sedan förra veckan: 0,2kg
-sedan operationen: 71,5kg
-totalt sedan flytstart: 85,6kg
 
Inte illa att jag gick ner i vikt denna veckan med, men tanke på att jag droppade så mycket förra gången.. :)
 
Jag fortsätter att registrera det jag äter och tränar via MyFitnessPal så gott det går.. Vissa saker är jätte lätt att registrera, andra är väldigt svåra.. Lediga helger är alltid lite svårare att dokumentera då man äter och dricker på ett annat sätt.. Men jag gör så gott jag kan så får jag ett ungefärligt hum iaf..
 
Denna veckan jobbar jag en kort vecka, endast måndag, tisdag och onsdag.. Torsdagen var min lediga dag från början , men jag har även tagit ledig helgen då min lillasyster tar studenten! :) På torsdag när sambon slutar jobbet så far vi ner till Mariestad med en gång.. På fredagen är det full rulle från tidigt på morgonen! Jag och storasyrran har tagit på oss ansvaret för dessertbordet på studentmottagningen den dagen.. Så vi ska stå och baka en massa den förmiddagen innan lillsyrran springer ut från skolan..
 
Jag tänkte jag skulle ha någon av mina nya fina klänningar då. Ni kommer få se efteråt hur den ser ut!
Nej, nu ska jag återgå till att slappa i soffan..
 
 

Kommentarer

Du får gärna lämna en fin liten kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (den visas inte för andra läsare)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0