Vardagsmat..

Hej!
 
Jag är fortfarande så grymt överraskad av min egna bedrift över att helt plötsligt gilla fisk, och framförallt lax som jag så länge avskytt! Att jag nu helt plötsligt kan gå och vara sugen på det är för mig så jävla skum känsla!!
Å att jag sedan går och är bra på att tillaga det bara sådär är ju ännu större bedrift! ;)
 
Idag gjorde jag detta:
 
Ugnsbakad lax med ett "täcke" gjort av cream fraiche, getost, färskhackad basilika, pressad vitlök, samt pinjenötter på toppen. Till detta gjorde jag en ljummen couscoussallad med innehållande: stekt färsk vitkål, grovhackad ruccolasallad, körsbärstomater, gröna oliver och såklart couscous.. :P Det blev riktigt sommrigt och gott!
 
Igår körde vi en annan sommrig rätt som var vegetarisk:
 
Ljummen färskpotatissallad bestående av körsbärstomater, färsk spenat, färskhackad ruccola & basilika, salt, peppar, olivolja. Till detta blev det hallumiost. Mums!
 
 
I måndags gjorde jag en underbart god köttfärspaj..
 
 
 
I lördags var vi bortbjudna på middag och fick en riktigt god chilligryta som vi åt med gräddfil och varma paguetter samt riven ost till.. Vi hade med oss och gjorde denna desserten..
 
 
Gino gjord på jordgubbar, banan, kiwi, lime, mörkchoklad och vitchoklad. Till detta blev det glass.. Sååå gott! :) Har ni inte ätit det förut så gör det!
 
 
Jag var förövrigt hos frissan i miljoner år i måndags.. Seriöst, jag kom ditt 11 och var därifrån 14.45!!
Jag gjorde lite ljusa slingor som skulle smälta in naturligt i mitt hår.. Men då jag har så mörkt hår måste man bleka håret först och sedan lägga på färg på slingorna.. däran att det tar så jäkla lång tid.. :P
Det var iaf mycket lyx på salongen.. Massage i "tvättstolen" och de bjöd på dryck och kexchoklad.. Då jag var där så länge unnade jag mig faktisk både cola och kexchoklad.. Jag brukar alltid ta vanlig cola då jag inte gillar light-smaken, men jag tänkte att jag skulle testa zero för det har jag inte gjort förr.. Å den var faktiskt god! Inte alls samma bismak som light.. Så det var ju iaf lite positivt då att det vart några kalorier färre i drycken då jag smällde i mig hela kexchokladen.. ;)
Dock blir jag aldrig nöjd över hur det gör med mitt hår här i sthlm då de torkar det.. Jag har varit på 2 olika salonger här nu och båda har ansett att de torkat och lockat det.. Dvs, de kammar det med rundborste medans de blåser det tort och sedan försöker de skruva till det på slutet..
Här är resultatet på deras "lockar" och mitt egna resultat på lockar när jag sedan åkte hem och duschade håret igen och lät det självtorka!
 
Visst är jag mycket snyggare i mina egna lockar än deras jäkla "trashlook"??
Fattar inte varför de inte kan använda hårfönen med tratten för lockar istället för att försöka kamma till det med rundborste?? Jag kan ju inte direkt påstå att jag tycker att de gjorde mig lockig alls.. Snarare rak och ful! :P
 
Nöjd är jag iaf med slingorna.. Kanske hade velat att de skulle vara liiite mer framträdande, men samtidigt sa hon att de kommer visa sig mer när solen bleker dem i sommar också.. :)

Kommentarer
Postat av: Fia

Känner sååå väl igen det där med att blåsa håret. Hittade efter många år en frisör som lät mitt hår torka i en sådan där huva. Så lockigt har mitt hår aldrig varit innan.
Frisören fick en stamkund i många år.

Svar: De är ju bra på allt annat liksom.. jag saknar min gamla frisör jag hade i Örebro! Hon visste hur jag ville ha det också och jag var trogen kund i 7 år!
Myzan

2014-06-26 @ 20:36:12
URL: http://gastricbypassbruden.blogg.se

Du får gärna lämna en fin liten kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (den visas inte för andra läsare)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0