Att lämna ett jobb..

Igår hade jag ångest över att gå till jobbet idag och imorgon.. Jag trodde att det skulle kännas jätte tungt och motigt att vara där, nu när det är sista veckan..
Men imorse när jag kom till jobbet kändes allt precis som vanligt, allt gick lika lätt och stämningen på jobbet var som vanligt.
Då jag har haft en del komptid att ta ut nu på slutet så skulle jag sluta kl 14.15 idag för att bli av med den sista kompen.. Det var inte så många kollegor inne just vid den tiden, men utav dem som var där var det två som inte skulle jobba imorgon som jag fick ta avsked med.. Vi kramades och lyckönskade varandra.
Den ena har jag jobbat väldigt nära nu det sista, då vi har ingått i "inneteamet" på jobbet (dvs. jobbat mestadels inne på boendet och nära de brukarna som bor där).
Hon gav mig ett kuvert som en liten flyttpresent..
 

(På en av dubbeltrissen vann jag faktiskt 60kr!) :)
 
När jag sedan satte mig i bilen för att åka hem kände jag att det helt plötsligt blev så tungt och verkligt!
Den sista månaden har ju gått så himla fort, så det känns som att jag nog inte hunnit fatta att det faktiskt är nu som jag slutar på mitt jobb..
Men nu när jag satt i bilen kände jag att verkligen kom ikapp mig och jag fällde ett par tårar på vägen hem.. Usch, det känns tungt! Tungt att veta att jag imorgon lämnar ett jobb jag verkligen gillar! Lämnar kollegor som jag gillar, som jag kanske aldrig mer kommer att se igen!
 
Jag har lämnat andra jobb tidigare.. Men då har det mer varit för att sommarvikariatet tagit slut, eller att jag som timvikarie inte har behövts mer.. Men detta är första gången som jag själv har tagit det stora beslutet helt själv! Att av egen fri vilja lämna ett bra jobb, som desutom var mitt första fasta jobb! Det får det att kännas tungt..
 
Men jag kan inte gräva ner mig i det här nu, utan får helt enkelt blicka framåt på lördagens stundande flytt och min nya start på ett nytt jobb på tisdag..
Jag hoppas verkligen att jag kan komma att trivas lika bra där som jag har gjort tillsammans med mina kära kollegor på Höstsol!
 
Imorgon är det sista dagen...
 

Kommentarer

Du får gärna lämna en fin liten kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (den visas inte för andra läsare)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0