Ont i magen..

I onsdags började jag dagen med en avkopplande frukost hemma innan det var dags att bege sig till stan och möta upp kollegorna för en halvdagsutbildning..
 
 
Till frukost kokade jag rågflingegröt med ikokta russin samt toppade med en liten skvätt mjölk och pyttelite ica strö-söt.. (Skålen på bilden rymmer exakt 2dl upp till kanten, men som ni ser är den inte upp till kanten här.. så ni får ett hum om mängden..)
 
På utbildningen fick vi en förmiddagspaus där de bjöd på te och en ljus smörgås med pålägg.. Jag drack mitt te samtidigt som jag åt smörgåsen (tänkte att den inte var lika viktig att ta upp näringsmässigt..)
 
Efter halvdagsutbilndingen stack jag och hämtade smörgåstårtor samt hem och hämtade kaka samt glass.. Mellan kl 13-16 skulle vi ha APT (jobbmöte) samt avtackning av en kollega som slutat samt av mig själv som ska sluta..
 
Vi 13-13.30 åt vi smörgåstårta och drack te igen..
 
runt 15.30-15-tiden åt jag en bit kaka med lite glass till..
 
 
Det blev vinbärsrutor (glutenfria, samt häflten vanligt socker/ hälften strö-söt) med vaniljglass..
 
Hemma blev det detta till middag:
 
Saffransfisk med kokt potatis..
 
Jag åt en knapp halv potatis samt en liten bit fisk..
 
Till kvällsfika blev det lite naturell (sur) yoghurt med en tsk eko-jordnötssmör samt lite bär/mandlar i..
 
Nu över till magontet..
 
Jag tror det började någon gång redan dagen före egentligen.. att jag kände mig uppsväld.. Men just denna dag så började jag få ont i magen, jag tror att det startade kring förmiddag/lunch.. Det var som en molande smärta mitt i buken (innanför naveln).. Det kändes ömt när jag tryckte på magen.. Kändes ont och ömt i tarmarna.. När jag åt mat så gjorde det ondare och den molande smärtan ökade.. Efter ett par timmar efter varje måltid avtog det något, men försvann aldrig helt..
 
På kvällen hemma tyckte jag att det var riktigt jobbigt, hade ingen lust alls att äta varesig middagen eller kvällsfikat, men jag kände ju att jag samtidigt inte bara kan skita i att äta.. Så jag åt, och fick mer ont pga att jag åt..
 
Jag la mig den kvällen med ont i magen, somnade med magont..
 
Igår morse när jag vaknade hade jag inte ont i magen längre.. Skönt, var min första tanke!
På förmiddagen drog jag iväg till gymmet och tänkte köra 15min löpning som uppvärmning och sedan syrkepass.. Men när jag skulle till att springa så kände jag att det gjorde ont i tarmarna när det "hoppade omkring".. Så jag saktade ner och körde en PW istället med hög lutning.. Resten av träningspasset gick bra..
 
Väl hemma så kände jag att det ömmade lite fortfarande i magen..
 Å så kändes det lite resten av den dagen.. Jag fick inte direkt ont i magen något mer, men den kändes lite mörbultad..
 
Idag har jag inte heller ont i magen.. Men när jag trycker och klämmer på buken känns det lite ömmt fortfarande..
 
Jag har alltså ingen aning om vad detta kan bero på.. Ev. åt/drack jag fel så att något kanske fastnade? Eller så var jag förstoppad? (för nu har jag "gjort ifrån mig" varje morgon sedan den dagen.. idag tom 2ggr dock löst)..

Så jag vet inte helt vad det kan ha berott på.. Men jag hoppas att det är över nu och inte kommer tillbaka.. Man blir ju en smula oroad när man har ont i magen och inte vet varför.. För det är ju aldrig ett gott tecken att så ont och inte veta varför? Det är ju aldrig normalt att ha ont liksom! Och i magen finns det ju 1000 saker som kan gå fel.. Det kan vara allt ifrån blindtarmen till tarmvred till förstoppning till magsår till mensvärk till ja, vem fan vet!
 
Skönt att det är över nu iaf! Ville bara dela med mig utav min mindre trevliga upplevelse..
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Madde

saffransfisk lät gott, har jag aldrig provat.

Svar: Ja, det var gott.. Jag hittade receptet på den matbloggande gbp-opererade tjejen.. www.vardagsmatalajess.blogg.seFinns mycket inspiration att hitta där. :) Ibland kan jag kika in, hitta inspiration och sedan göra något snarlikt hemma.. (är inte så förtjust i att följa recept)..
Myzan

2014-03-24 @ 07:08:54
URL: http://gbpminviktresa.blogg.se
Postat av: FAMILJEN LINDVALL, MAMMA TILL 3 SMÅ TROLL OCH MIN RESA FRÅN FETMA TILL NORMALVIKTIG. DET HÄR ÄR VÅRAN VARDAG!

vad obehagligt! skönt att det är över iaf!

Svar: Ja, det var riktigt obehagligt..
Myzan

2014-03-24 @ 08:16:21
URL: http://lindvallfamiljen.blogg.se

Du får gärna lämna en fin liten kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (den visas inte för andra läsare)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0