Gjort det igen..

I tisdags tog jag mig ju som sagt den där långköraren ute.. Igår fick jag med mig sambon på nästan en lika lång..
 
 
Inte så pjåkigt va? :)
 
Kände dock idag att jag var en smula mör i höfterna.. Så idag kör jag vilodag! ;)
 
Sen är jag smått irriterad på den där jäkla viktökningen! (när jag tjuvväger mig så verkar den inte ha släppt ännu..)
Jag håller ju på med "Myfitnesspal" nu och registerar motion och mat som sagt.. Å varje dag ligger jag under det mål som appen sagt att jag ska ligga på för att gå ner 0,5kg/vecka.. Det borde ju hända någonting då!!
Eller äter jag för lite då så att kroppen ställer sig i "svält" och vägrar släppa till?? =/
 
Jag tycker att det är så svårt att veta vad som är bra och inte.. Jag äter ju typ så som jag alltid gör, men ändå ligger jag under vad jag "borde" ligga på..
Någon här som är bättre kunnig på det där än vad jag är som har några goda råd?
 
I tisdags åt jag hemmagjord moussaka på aubergin. MUMS!
 
Igår blev det tomatsoppa med vitlöksbröd (kanske inte världens sommrigaste mat, men gott)..
 
 
Idag gjorde jag vitlökssmörstekt sej med mangoris och kall limesås.. Riktigt fräscht och gott!
 
Åh, imorgon är det äntligen fredag och sista dagen för denna arbetsvecka! :)
 Ska verkligen bli skönt med ledig helg! Denna helgen är verkligen fullplanerad.. Imorgon vid 18 ska vi möta sambos familj på en restaurang på Telefonplan och äta middag. Vi firar att sambons mamma fyllt år..
På lördag drar vi till Örebro och sover över natt hos ett par kompisar. Vi ska fira att en annan av våra vänner fyller 30år nu på söndag! :) Ska bli kul att komma ner till Örebro igen och träffa vännerna som man inte sett sedan flytten och vissa inte sedan ännu tidigare än så..
 
Ha en fortsatt trevlig torsdagskväll! :)
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: tove

Låter som att du börjat bli lite väl fixerad vid vågens siffror. När man gått ner så länge i vikt så är det svårt när man helt plötsligt ska vänja sig vid att det står stilla eller går upp/ner 1-2 kilo sådär som "vanliga människor" har det. Tror du måste sluta väga dig och lita på att du äter okej och på ett bra sätt. Du ligger väl på normalvikt nu och med allt skinn också. Att väga sig mer än en gång i veckan ger bara ångest/oro. När man märker att man blir irriterad över att man gått upp/ner så lite så är det ju något som är på väg att gå snett med fixeringen tycker jag det låter som. Risken är att du drar in mer på maten för att du kanske blir frustrerad? Så har det varit för mig iaf. Det leder bara till svältläge. Vad trygg i att DU ÄTER RÄTT!
Kram och hoppas det ordnar sig!

Svar: Hej. Jo, jag vet att jag börjar bli lite väl fixerad.. jag har liksom aldrig stått still i vikt förr, utan bara gått upp och mer upp! Så det är nog det som gör min oro nu när vågen helt plötsligt svängde upp igen.. men du har helt rätt, borde börja lita mer på mig själv att jag faktiskt gör rätt! Bara så svårt då jag så länge bara gjort fel i mitt liv kring mat.. men det är ju det jag får jobba på nu, tilliten till mig själv och trivas med det jag är nu!Dock så är jag inte helt normalviktig nu när vågen svängde upp, så det bidrog också till den sura minen.. :p
Myzan

2014-05-22 @ 21:53:46
Postat av: Jenny lundeqvist

Hej! Tack för senast. Håller med kommentaren innan. Väg dig månadsvis istället. Lätt att bli fixerad. Har idag nått mitt största mål, är nu under 60 kg!!
Kram

Svar: Hej och tack själv! Jo, jag vet jag börjar nog bli lite för fixerad.. har bett sambon ta batterierna från vågen ;) stort grattis! :)
Myzan

2014-05-23 @ 14:28:22

Du får gärna lämna en fin liten kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (den visas inte för andra läsare)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0