Dumma höfter..

Igår morse var jag ute och sprang före frukosten.. Men jag verkar inte kunna springa utan att få ont i min dumma vänstra höft! Varför får jag ont i den? :(
Jag vill kunna springa utan att den ska börja göra ont och sedan vara öm/överansträngd ett par dagar (som träningsvärk ungefär) Någon som vet vad jag kan göra åt det?
 

Kommentarer
Postat av: Nina

Hej vet ej varför du har ont, men kan kanske vara bra att gå till en sjukgymnast åh kolla upp det. Antingen via vc eller direkt kontakt med sjukgymnast. Hoppas du får hjälp. Kram Nina

Svar: Antingen är jag för otränad, eller så får jag kolla upp det. Tack för input. :)
Myzan

2014-10-11 @ 22:48:17
Postat av: Anonym

Hej hur har det gått med dina höfter? Ff ont? Mvh Nina Ps ett fantastiskt jobb du har gjort sen din operation. De Opererades själv den 26e maj i år åh har gått ner 31kg nu.

Svar: Så länge jag inte springer mår höfterna bra.. men borde nog ändå pallra mig iväg å kolla dem vid något tillfälle. Men jag är såååå dålig på att ta tag i sådana saker! Oj vad bra gjort av dig! :) Du har verkligen kommit en bra bit påväg.
Myzan

2014-10-21 @ 21:57:58
Postat av: Johanna

Kanske inte samma sak eftersom jag har varit gravid men jag har till och från också ont i höfterna. Främst i ena. Ringde sjukgymnast och fick tid. Enligt honom ska höftsmärtor alltid kollas upp för att undvika att man börjar felbelasta eller att smärtan beror på att man sliter fel på höften typ.

Jag tänker att alla år av övervikt såklart har lämnat spår i leder och sådär. Så för att undvika att det blir värre så ring till någon fysioterapimottagning. Vi har det på vårdcentralen så börja där om du vill kolla det.


Svar: Det konstiga är ju att det mest bara är när jag springer.. inte så mycket annars liksom. Men jo, jag borde egentligen kolla upp det. Men jag är verkligen så dålig på att prioritera sånt som inte känns "akut" då jag inte vill "besvära" sjukvården i "onödan" och för att jag inte tycker jag har tid (fast jag egentligen har det).. lider av det vanliga dilemmat, att inte få tummen ur.. Borde bättra mig!
Myzan

2014-10-22 @ 08:44:06
URL: http://bmi41.blogspot.com

Du får gärna lämna en fin liten kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (den visas inte för andra läsare)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0