Hänt sedan sist..

Ja, vart ska jag börja..
 
I fredags blev jag av med min telefon, troligtvis stulen på krogen.. Så just nu har jag ett tillfälligt kontantkortsnr i väntan på att mitt nya simkort med mitt gammla nummer ska komma hem på posten.. (troligen i slutet på veckan). Så ni mina vänner som jag har haft nummer till förut har jag alltså inte längre kvar.. Så jag ber er gärna skicka dem igen till mig.. :)

Annars då?
Jobbet knallar på bra måste jag säga.. Under våren nu kommer vi ha våra första lönesamtal på detta företag.. spännande.. Denna veckan byter vi även upp oss till ett dubbelt så stort kontor, samt att vi numera har 3 arbetsbilar istället för 2.. Så nog händer det grejer.. Vi ökar i omfång av kunder och kan på så vis expandera och ta in mer personal.. Kul att vara med i starten av ett nytt företag! :)
 
Privat då?
Där är det rörigt vill jag lova.. Vissa av er vet och andra inte.. Men det börjar väl bli dags att "komma ut" med det.. Jag och Joakim håller på att gå isär.. Eller ja, vi har redan brutit upp, men bor fortfarande tillsammans då vi äger vår bostad gemensamt och bosituationen i Sthlm inte är den lättaste..
Under veckan kommer mäklare hit för att värdera vårt hem och sedan ska vi besluta om den helt enkelt ska ut till försäljning nu..
Själv letar jag som bara den efter nytt hem, men det är inte lätt.. visst skulle jag väl allra helst vilja ha något eget, men jag inser att jag till en början nog får nöja mig med att hyra in mig hos någon.. Vilket iof kan vara okej för ett tag samt en ny erfarenhet.. Får se hur jag löser allt i slutänden.. Som sagt, det är mycket nu och mycket att tänka på..
 
Operationen då?
Går fortfarande och väntar på kallelse.. inget hört om något. Ingen aning alls om när det kan förväntas bli.. Önskar bara det kunde ske så snart som möjligt! Känner mig så redo att få lägga alla jobbiga kroppstankar bakom mig nu när jag än mer kommer snarta "ett nytt liv" för mig själv..
 
Ny start på alla plan i år verkar det som..
 
Så nu vet ni lite vad som rör sig omrking mig och varför jag inte varit så aktiv det senaste..
 
 

Kommentarer
Postat av: Tessy

Oj, jag hade ingen aning... Det trodde jag inte. Hoppas du mår bra under omständigheterna. Kram!

Svar: Trodde aldrig heller att det skulle ske, men ändå är det jag som tog det beslutet.. Vissa dagar känns det "fan, vad har jag gjort". Medans andra dagar känns bättre.. Så förhoppningsvis blir det bra i slutänden.. Bara jag kan finna ett nytt ställe att bo på så tror jag det mesta löser sig eftersom.. :)
Myzan

2015-02-02 @ 21:47:21
Postat av: Helena

Misstänkt att de var något sånt. Är det pga op? Min man uttrycker ofta att jag är förändrad men som tur är anser han till de positiva. Men visst sker det förändringar både psykiskt och fysiskt

Svar: Det är nog inte bara pga. operationen, men delvis det ja.. Vi har helt enkelt växt ifrån varandra.. Det blev nog en liten missmatch då jag precis var nyopererad och hans far hastigt gick bort.. Jag genomgick stor förändring, fick helt ny energi och han förlorade sin energi med dödsfallet.. Så våra vägar skar sig nog lite och har nött sig på varandra sedan dess tror jag..
Myzan

2015-02-02 @ 22:11:26
Postat av: Tove

Hade ingen aning om det heller, trots att jag följt din blogg i 2 år nu :) Men jag bor också i Stockholm och gick också isär med min sambo sedan 5 år tillbaka för en månad sen och fick flytta till ny bostad i Stockholm (som tur är är jag student och hade stått i SSSBs bostadskö). Har också gjort gbp för ca 2 år sedan så jag känner igen mig i typ allt du skriver om. Måste vara skitjobbigt. Det blir bättre kan jag trösta dig med. Om du vill kan jag hålla utkik efter bostad också. Mina vänner lägger ibland upp på facebook att de vill hyra ut lägenheter eller så, har du några specifika krav?

Svar: Åh, det vore verkligen jätte snällt!Jag är nog intresserad av alla boendeformer! Hela lägenheter, eller bara ett rum att hyra! Jag är dock allergisk mot hundar, men katter går bra.
Jag sätter nog min maxgräns för kostnad för boende vid 7000kr.
Vill helst få hyra minst 6månader..

Så vill du hålla utkik så är det jätte snällt! :)

Jag hoppas också på att det blir bättre, men just nu känns det rätt tufft..
Myzan

2015-02-02 @ 22:29:11
Postat av: Emma

Åh jag hade inte heller någon aning, men nu förstår jag ju varför du kom till Örebro själv över nyår. Kan tänka mig att det är tufft för er båda, oavsett orsak till att ni gick isär. Sköt om dig och lycka till med allt! Varm kram!

Svar: Tack ska du ha! Kram
Myzan

2015-02-03 @ 08:05:56
Postat av: Johanna

Åh. Så blandade känslor det inlägget gav. Både pepp över att du snart får din bukplastik! Woho på den såklart!

I övrigt, stor kram!

Svar: Tack ska du ha! Ja, just nu så känns verkligen livet som en enda lång karusell med backar och dalar.. helt snurrigt.. Men det ordnar sig nog till det bästa i slutänden.. :)
Myzan

2015-02-03 @ 08:10:55
URL: http://bmi41.blogspot.com
Postat av: Annika

Kram vännen <3
Annika

Svar: Tack ska du ha! Kram
Myzan

2015-02-03 @ 19:05:48
Postat av: Madde

Hoppas de loser sig på bästa sätt för er och du hittar nå boende. Kram

Svar: Tack! Det hoppas jag med! :)
Myzan

2015-02-04 @ 07:45:17
URL: http://gbpminviktresa.blogg.se/
Postat av: Emma!

Åh fick en sån känsla vid förra inlägget.
men jag hoppas ni båda mår bra ändå!

Jag hoppas allt löser sig för er med boenden o så.
och att operationen snart blir av för dig!
du är så grym My! Jag blir så inspirerad av dig :)
tusen kramar o jag hoppas vi ses nåt iår! :)

Svar: Tack snälla Emma! :) ja, det är som tur är bra med oss ändå.. vi gör detta på ett vänskapligt plan, vilket är skönt!Jag hoppas också vi får ses i år! :)
Myzan

2015-02-10 @ 11:04:12
Postat av: Ellinorwo

Åh My <3 Hoppas du hittar en lägenhet fort och att det där som skaver i hjärtat går över. Kram fina du. Det gör ont även om det var ditt beslut. Kram kram

Svar: Ja, nu har jag lyckas hitta ett tillfälligt hem.. :) ja, nog skaver det alltid.. även om jag valt det själv.. det är aldrig lätt sånt här! Men tror det blir bra i slut änden. . :) kram
Myzan

2015-02-11 @ 00:48:12
URL: http://itekoppen.wordpress.com

Du får gärna lämna en fin liten kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (den visas inte för andra läsare)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0