mer infektion.

Jag är som sagt i min gamla hemstad Mariestad och hälsar på familjen min.. Syrran ska ju gifta sig nu på lördag och jag hjälper till mycket inför detta.. Vi bakar egna tårtor och gör all dekoration och allting från grunden själva.. Kul är det men mycket jobb! Längtar dock hem till min egna vardag och lugn.. Här är det full rulle med all familj, syskonbarn och fix inför bröllop..
 
I övrigt blev såret bättre under första veckan, men nu har jag åkt på bakslag igen med ny infektion.. Kroppen har bildat en egen sårhåla som jag har fått tycka ut massa varvätska.. Så på måndag när jag ska på omläggning på KS Solna igen så lär jag säkert åka på en ny antibiotikakur.. 
 
Sjukskrivningen är förlängd också, talade med doktor igår på telefon. Blev förlängt några veckor till. Så jag återgår alltså inte till jobbet för min semester.. Och sjukskrivningen går även in på min semesterperiod.. Så jag får väl spara in dem dagarna till något annat tillfälle istället.. 
 
Känns både skönt å jobbigt.. Hade varit kul å komma tillbaka till jobbet, få normala rutiner igen, men samtidigt har jag ändå oroat mig för hur det skulle gå att komma tillbaka nu.. Så det vart ändå lite skönt att det blev som det blev.. Fast jag gillar inte att jag fått mer infektion! Vara det inte blir mer än detta nu...
 
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej! Har läst din blogg under lång tid nu men aldrig kommenterat. Jag gjorde min gbp för snart två år sedan och ska göra en bukplastik i september. Det känns alltid skönt att läsa om andra som delar ens erfarenheter och i ditt fall är steget före:-). Det låter varmt att vara nyopad med gördel och sår mitt i sommaren. Hoppas infektionen ger med sig snart och lycka till med allt!

Svar: Tack för att du läser, även om det sker i det dolda =) jag tycker ändå inte det varit så farligt i värmen med gördel, och sår.. Det värsta är att jag svullnar mycket mer i värmen.. Hela låren, ben och fötter är väldigt svullna.. Men det kommer ju gå över.. Jag hoppas att din operation kommer att gå bra och att du blir nöjd med resultatet! =)
Myzan

2015-07-17 @ 11:45:02

Du får gärna lämna en fin liten kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (den visas inte för andra läsare)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0