Hur gick det?

Nu var jag som sagt opererad. Jag var först ut i turordningen i onsdags morse.. Allt gick fint och jag fick besked om att de tagit bort 5 kilo hud, 3kg på baksidan och 2kg på framsidan.. Så det var en del..
 
På uppvaket mådde jag rätt bra så fick komma till mitt rum ganska snabbt ändå. Har ingen exakt tidsuppfattning för såklart, men jag minns att jag vart tillbaka tidigare på eftermiddagen än vad jag trodde jag skulle vara..
 
Jag hade fyra dränage ut från min kropp, två från magen och två från ryggen.
 
Jag fick hjälp upp på toa på kvällen men jag blev rätt snurrig. Åt mat men fick inget behålla.. Det kom rätt mycket blod ur ett av dränagen så dr tog massa tester på mig och höll koll på mitt HB som sjönk.. Under natten var det nere på 85 så jag fick två påsar blod. Fortsatte att spy och må illa hela natten också.. 
 
Så första dygnet var rätt tufft.. Men igår blev det bättre. Illamåendet slutade och jag kunde äta igen. Dock höll jag fortfarande på att svimma då jag gick på toa, så jag fick övervakning och gåbord.. Men det blev bättre under natten sen..
 
Idag har jag mår rätt bra. Klart jag är trött, men jag har kunnat gå på toa själv och jag har promenerat med sällskap i korridoren.. Så det går framåt. Inget illamående heller så jag äter och dricker obehindrat nu.
 
Smärta har jag såklart, men jag har räknat med värre så jag överlever den.. 
 
Idag drog de bort de två främre dränen, vilket var skönt då de har stuckit och svidit att ha dem där..
 
Jag åker troligen hem imorgon.

Kommentarer
Postat av: carina

Vad skönt att det verkar gått bra. Hoppas dom tagit bort alla dränage när du får åka hem. Dom tyckte jag var jobbiga och ha hemma. Sen är det hem och bara vila, men ändå inte lägga sig still. Läkningen förbättras om man rör på sig så mycket man klarar av. Ha det bra 😊 / Carina

Svar: Jag lär nog gå ned mig två av dränen hem låter det som. Men får se vad de säger på ronden idag..
Myzan

2015-06-12 @ 22:31:36
Postat av: Sofia

Hej! Jag brukar kika in här hos dig lite då och då för jag varit så nyfiken hur det gått för dig. Och vilken otrolig viktnedgång du har haft!
Jag såg att du hade instagram, är det okej att jag lägger till dig? Du kanske inte alls minns mig, men det var jag som gjorde en DS i Örebro november 2012 :)
Kram!

Svar: Hej Sofia! Klart jag minns dig!! :) Hur har allt gått för dig och din operation? Är du nöjd? Gjort någon plastik kanske?Ja, jag har instagram. Men läget väl egentligen mest upp bilder som rör familj och vänner där egentligen. Så jag vet inte hur roligt det är för andra att ta del utav.. Men om du vill så kan du lägga till.. Kram
Myzan

2015-06-13 @ 08:39:00
Postat av: Sofia

Det går sakta neråt för mig, står just nu på 89kg, men jag har hunnit med 2 graviditeter! Två söner, varav den äldsta fyller 1 den 28e juni och den yngsta föddes 27 maj i år :)
Jag är nöjd med operationen, även fast det inte är det roligaste ibland (diarré, fått massor av problem med gallan, flera näringsbrister) men jag ångrar det inte en enda sekund :)

Svar: Mm. Det var de stora komplikationerna med näringsbrist och diarré som fick mig att inte välja ds då jag skulle opereras.. Men skönt att du inte ångrat något trots det! Jätte bra kämpat ju av dig! Och stort grattis till dubbel familjelycka! :) låter jätte underbar.
Myzan

2015-06-14 @ 20:58:15

Du får gärna lämna en fin liten kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (den visas inte för andra läsare)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0