Kan inte fatta..

Idag är det exakt en månad tills jag är opererad! Tiden går ju alltid så himla fort.. så jag antar att även den här månaden lär göra det.. Har jag verkligen fattat att det är så snart?
Jag känner mig redo, är inte nervös alls.. men känns bara så skumt att jag snart kommer genomgå en så himla stor förändring! Känns så spännande och konstigt på samma gång!
Jag kommer ihåg att jag inte var speciellt nervös inför min GBP heller.. Var mest nyfiken på var det skulle "sluta".. hur resan skulle se ut.. Jag var så redo då att börja mitt nya liv..
Lite så känner jag nu med.. Jag är redo för detta, denna stora förändring.. Är så nyfiken över hur mitt resultat kommer att se ut efteråt.. Och framför allt.. hur ont kommer jag inte ha?? Antar att det lär göra rätt så jävla ont efteråt..
 
Jag vet ju hur dem som gjort vanlig bukplastik har ont och känner att det stramar i huden så att de inte kan gå upprätt i början.. men hur sjutton lär det bli för mig då? Jag som kommer vara snittat runtom? Jag kan ju varesig börja mig mer bak eller mer fram för att "underlätta" stramningen..
 
Ja, det återstår helt enkelt att se hur det går.. spännande som sagt!
 
en månad kvar...
 
 
Hur är det med mig i övrigt då?
 
Efter ett års "vila" från gym så drog jag igår igen i mars.. Känns att jag varit frånvarande ett tag.. kan inte ta lika tungt som när jag var på "topp".. Men det är bara att börja om och jobba sig uppåt igen.. Tråkigt nog lär det ju bli en fet paus igen efter operationen.. Men å andra sidan.. när jag väl får återvända igen så lär det ju kännas lättare att ex. springa, inget som sladdrar och slår ivägen längre..! :)
 
Och i övrigt så mår jag bra efter separationen.. Jag har funnit min plats i tillvaron. Vi har sålt vår gamla gemesamma bostad och nya ägaren tar vid 2 juni.. Så nu är det bara det där tråkiga med flyttpackning osv igen.. Men det borde gå rätt smidigt bara man focuserar och får det gjort!
Jag har haft rätt så flyt vad det gäller nytt boende iaf.. Jag började ju med att hyra in mig hos en kille jag hittade på Blocket.. Sen hade jag sådan tur att jag fick för sig att börja att plugga, samt att han jobbar borta under hela sommaren.. Så redan nu och ett år framåt så hyr jag hela lägenheten själv.. Vilket är toppen! Skönt att veta att boende är säkrat ett år framåt.. samt att det är skönt att få bo själv faktiskt.. rå om mig och mitt.. det gillas!
 
Gillas ju även ur dejtingsynpunkt såklart.. inte direkt så att man vill ta hem någon på middag eller så när man delar lägenhet med någon annan, även om jag självklart fick göra det.. Men det känns ändå bara så konstigt.. Men nu behöver jag ju inte tänka på det.. :)
 
Jobbmässigt går det också bra.
 
Har haft medarbetarsamtal samt löndesamtal nu under våren.. Båda samtalen har gått bra. De tycker att jag gör ett bra jobb och de vill satsa på mig framöver och de vill se mig kvar där en lång tid framöver.. Det gillar jag! Gillar att de har förtroende för mig och att jag gör ett bra jobb! :) Fick en helt ok löneökning nu också.. fick 5% ökning jämfört med "potten" som annars motsvarade 3%.. Så mer än snittet är ju bra! :)
 
Nej, nu funderar jag faktiskt på om jag skulle ta mig iväg till gymmet..
Hade egentligen middagsplaner med en vän, men de blev framflyttade till imorgon.. Så då kan jag lika gärna sluta va så lat och ta mig iväg..!

Kommentarer

Du får gärna lämna en fin liten kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (den visas inte för andra läsare)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0