Återbesök

I torsdags var jag på återbesök till kirurgen efter min cirkumferent bukplastik.. Han kikade på mig hur han tycker resultatet blivit och vi diskuterade kommande korregeringar..
Har jag sagt det förut att min kirurg är perfektionist? Det tåls hur som helst att säga det igen!
Han kommer att korregera min navel då den buktar lite utåt.. Detta kommer att göras inom 3-4 månader under lokalbedövning.
Fick även ta nya bilder, så att vi har bilder att jämföra med före/efter.
Sedan sa han att han vill ta och lyfta upp mina lår på utsidan lite till upp mot höfterna och ta av ett hudparti till där.. Sedan vill han korregera ärret lite på framsidan, då min ena yttre blygdläpp hänger ner lite mer än den andra så vill han lyfta upp den lite till så det bli jämt. Dessa saker kommer att göras under en och samma operation som vi ska planera in efter att navelkorregeringen är gjord.
 
När jag var nere och fotade fick jag även fota bysten. Då vi även talade om ett bröstlyft. Mycket troligt att jag även kommer att genomgå detta. Han sa att man kan göra på två sätt. Antingen bara med lyft, eller att man lyfter samt sätter in ett litet inplantat som endast är för stadga. Detta skulle vi också prata om längre fram vid navelkorregeringen hur vi ska göra och när..
 
 
Så ja, jag är superduper nöjd med min kirurg! Man har ju hört så mycket om att landstingen bara för för ett medicinskt ok syfte, inte att det ska se fysiskt snyggt ut osv.. Men min kirurg han gör verkligen det där extra och vill själv att det ska bli så snyggt resultat som möjligt! Han vill heller inte att någon annan ska utföra någon utav operationerna på mig, utan han vill få göra allt själv. Han vill få följa och utföra min förvandling från en ful ankunge till en svan.. haha!
 
Så spännande verkligen att få genomgå allt det här. Känner mig verkligen lyckligt lottad som får denna chansen!

Kommentarer

Du får gärna lämna en fin liten kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (den visas inte för andra läsare)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0